Ønsker du å gå ned i vekt?

 

Synes du det er vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon om hvilken mat som er best egnet for vektnedgang? Har du prøvd utallige dietter og kurer, men går opp igjen etter en stund? Ikke fortvil, Jeg kan hjelpe deg!

Kjenner du deg igjen?

 • Det er vanskelig å  gå ned i vekt?
 • Du blir irritabel når du begynner å bli sulten?
 • Har du ofte søtsug?
 • Har du lite energi, og unngår å være med på aktiviteter?
 • Føler du deg oppblåst og uggen?
 • Du kollapser på sofaen etter middag?
 • Du har prøvd utallige slankekurer, men går opp igjen?
 • Har du prøvd å trene deg ned i vekt, uten å lykkes?

 

Fortvil ikke. Jeg kan hjelpe deg å gå ned i vekt og få mer energi på en effektiv måte med varig resultat!

 

Illustrasjon: www.123rf.com

Er du lei av å være overvektig? Synes du det er kjipt å handle klær? Skulle du ønske du hadde mer energi til å være med på aktiviteter, leke med ungene eller dra på en fjelltur? Har du en drøm du ikke realiserer fordi du ikke har ork til å gjennomføre? Det trenger ikke være sånn!

 

Hvorfor kan jeg hjelpe deg?

Jeg har vært der selv!

I begge mine svangerskap har jeg lagt på meg utrolig mye. I underkant av 30 kg i hvert svangerskap faktisk. Og jeg ble fortalt at når jeg ammet så ville disse kiloene bare «renne av». Men det gjorde de jo ikke. Hos noen gjør de det, hos andre sitter kiloene som limt på kroppen. Jeg fikk min datter for litt over 12 år siden, og trodde jeg måtte spise små porsjoner, telle kalorier og trene masse for å bli kvitt kiloene. Det tok meg 7-8 år å få av kiloene! Da jeg fødte min sønn for 2,5 år siden hadde jeg denne gangen også mange kilo som skulle av. Men denne gangen var jeg bedre forberedt fordi jeg hadde lært meg mer om kosthold og sammenhengen mellom det du putter i munnen og hvordan det faktisk virker i kroppen. I tillegg tok jeg utdannelse som Kostholdsveileder mens jeg var i permisjon og fikk enda mer kunnskap. Denne gangen tok det litt over ett år å få av kiloene. Så jeg har erfart både hvor vanskelig og hvor enkelt det kan være å gå ned i vekt.

Løsningen får du på kurset “Suksess med kosthold og livsstil”!

På kurset viser jeg deg hvor enkelt det kan være å gå ned i vekt uten at du trenger å trene mye eller å gå sulten. Du lærer hvilken mat som gjør at kroppen forbrenner fett og som gjør deg god og mett i flere timer. Det er mat med lite karbohydrater og helsefremmende fett, samt akkurat passe med proteiner. På kurset lærer du alt du trenger å vite for å klare å forandre hverdagen din, til å nå din idealvekt og til å få en varig livsstilsendring med mer energi.

 

Kroppen din vil fryde seg når du...

 • Går ned i vekt uten den slitsomme sultfølelsen
 • Får mer energi til å gjøre hva du vil
 • Blir mindre oppblåst og får flatere mage
 • Får mer glans i håret og glød i huden
 • Blir i bedre humør og kanskje færre humørsvigninger
 • Sover bedre
 • Får mindre søtsug

 

Illustrasjon: www.123rf.com

Hva du får i kurset:

 • All informasjon som du trenger for en effektiv og varig livsstilsendring. All info er forskningsbasert kostholdskunnskap.
 • Kostholdsplan for alle 8 ukene i kurset. Kostholdsplanene inneholder oppskrifter og veiledning på alle måltidene og maten får du kjøpt i vanlige dagligvareforretninger.
 • Motivasjonsoppgaver
 • Skjemaer hvor du kan fylle inn vekt og mål og se din fremgang sort på hvitt
 • Tilgang til lukket facebookgruppe for kursdeltakere, hvor jeg svarer på spørsmål. Her vil du også få inspirasjon, støtte og motivasjon fra de andre som tar kurset.
 • Handlelister
 • Kostholdsråd, kostholdstips og oppskrifter
 • Motivasjon, støtte og inspirasjon fra de andre deltagerne på kurset

 

Ja, jeg vil være med!

Jeg vil melde meg på Ned i vekt kurs hos Kostholdsveileder Hilde S. Grøtting. Kurset holdes I Verdal sentrum, i samme bygget som Amfi.

Oppstart 17 januar. Kurset går over 8 uker.

Det er begrensede plasser, så førstemann til mølla!

Meld meg på

8 + 1 =