Du har bare en kropp, så hvorfor ikke gjøre ditt beste for å ta vare på den? Jeg mener ikke at alle trenger å se ut som supermodeller eller fitnessutøvere, eller ha mål om å løpe maraton eller sykle birken. Poenget er at du kan aldri nå ditt fulle potensiale hvis du ikke er komfortabel i kroppen din. Uansett hva du jobber med, kontor eller håndverker, fisker, bonde, helsesektor eller hva som helst. Uansett hva du gjør om du ikke kan jobbe, om du er syk, ufør eller går å hangler. DU fortjener å ha det bra! Kroppen din fortjener å ha det bra, å bli tatt vare på og stelt med. Du har bare en kropp, vi lever HER og NÅ, DU fortjener det beste du kan få.

Ønsker du deg mer energi i hverdagen? At du var mer opplagt? At du hadde mer ork til å ta vare på deg selv eller gjøre ting sammen med ungene eller venner? Ønsker du at du ikke hadde vondt? I magen eller andre steder?

Ønsker du å gå ned i vekt, eller opp i vekt? Ønsker du å endre livsstil og legge om kostholdet? Ønsker du å lære mer om kosthold og ernæring og sammenhengen mellom det vi spiser og reaksjonene i kroppens systemer?

JEG kan hjelpe deg! Jeg kartlegger dine spisevaner (og uvaner), jeg finner ut hvilke næringsstoffer du trenger mer av og hvilke matvarer du evt. ikke tåler.

Jeg guider deg gjennom jungelen av matvarer, og hjelper deg å finne det kostholdet som er optimalt for nettopp deg.

Jeg følger deg på vegen og gir deg motivasjon og støtte, så du slipper å gjøre endringer alene.

HUSK: Du har det som du har det, fordi du gjør som du gjør. Vil du ha det annerledes, må du gjøre noe annet!