Disse hjemmelagde fiskeburgerne er noe helt for seg selv. Alt er laget fra bunnen av, unntatt noen av ingrediensene i dressingen. De er altså helt super gode og saftige. Da vi hadde de til middag var det helt stille ved middagsbordet, alle bare nøyt maten og koste seg.

Ingredienser

  • Fiskeburgere/hjemmelagde fiskekaker (se oppskrift HER)
  • Tomater
  • Agurk
  • 1 løk

Burgerbrød

  • 1 pk 4 kornsblanding
  • 1 pk gjær
  • 1 ts salt
  • 6 dl vann

Dressing

  • 2 ss rømme
  • 2 ss ketsjup
  • 1 ss sennep
  • 2-3 fed hvitløk
  • 2 ss sylteagurk
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Ha bakeblanding, gjær og salt i en bolle. Tilsett lunkent vann. Hev i 40 minutter
  • Del deigen i 16 likestore deler og lag rundstykker som du trykker litt flate. Etterhev i 40 minutter
  • Stekes på 200 grader i ca 15 minutter
  • Varm fiskeburgerne i ovnen, 180 grader i ca 10 minutter
  • Del opp tomaten, agurken og løken i tynne skiver.

Dressing

  • Bland alle ingrediensene i en blender

Del burgerbrødene i 2. Ha på dressing, tomat og agurk. Legg på fiskeburgeren, ha på løk og noen skiver sylteagurk og legg på toppen av brødet.